Ases Metal

firmasiteleri

New Member
Ases metal sektöründe güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren bir metal işleme firmasıdır. Yenilikçi çözümler ve güçlü mühendislik altyapısıyla, sanayi sektörünün farklı alanlarına hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 1990 yılında kurulan firmamız kurulduğu günden bu yana sürekli olarak gelişim göstermiş ve sektördeki lider firmalar arasında yerini almıştır.

Firmamız uzman kadrosu ve ileri teknolojiye sahip makine parkuru ile metal işleme, kesim, kaynak ve montaj gibi hizmetlerde yüksek kaliteyi hedeflemektedir. Ases metal müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, talepler doğrultusunda özelleştirilmiş çözümler üretmektedir. Kalite kontrol süreçleri, üretimin her aşamasında titizlikle takip edilmekte ve yüksek standartlara ulaşılmaktadır.

Ases metal sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da güçlü bir müşteri ağına sahip olup, global ölçekteki projelerde de yer almaktadır. Çeşitli endüstriyel alanlarda, otomotivden makine sektörüne, inşaattan enerjiye kadar pek çok farklı sektöre hizmet sunmaktadır. Firmamızın temel prensibi, her zaman müşteri odaklı çalışarak, en verimli ve en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Çevreye duyarlı üretim anlayışıyla, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği konularına da önem veren Ases Metal, çevre dostu üretim süreçleriyle sektörüne örnek olmaktadır. Geleceğe dönük yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vererek, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve en güncel teknolojileri üretim süreçlerine entegre etmektedir.

Ases metal kalite, güven ve yenilikçi yaklaşımıyla, metal işleme sektöründe öncü firmalardan biri olmayı sürdürmektedir.

Dekoratif Lazer Kesim

Genişletilmiş Metal

Cephe Mesh Dekoratif Mesh

Perfore Delikli Perfore

Expanded Mesh

Kedi Yolu